Iz Maribora najavljuju senzaciju, BBB-i će biti u kavezu za vrijeme utakmice

TRENER Mariborčana Matjaž Kek izjavio je kako je odnos snaga 70:30 za Dinamo, ali ima predosjećaj da bi njegovi igrači mogli iznenaditi i napraviti senzaciju. Dok se u Mariboru boje navijačkih nereda, mariborska navijačka skupina Viole spremna će dočekati BBB-e, što god to značilo.

Glavni čovjek mariborskog kluba izjavio je za Sportske novosti kako se boji navijačkih izgreda. Po njemu obje skupine su sklone neredima, pa će zato biti poduzete posebne mjere opreza. Dinamovi Boysi bit će smješteni u kavezu, a na stadion će se postaviti još 600 metara zaštitne ograde.

Policija će hrvatske navijače koji neće imati kartu već na granici vraćati u Hrvatsku. Autobuse s navijačima će pratiti do stadiona, a one koji će doći s automobilima čekat će osigurani parking u blizini Maribora otkud će ih organizirani autobusi prevoziti do stadiona.

U policiji navode kako im se neće ponoviti Kranj: za ovu utakmicu osigurat će specijalnu jedinicu, graničare, konjičke jedinice, helikopter i vodeni top za rashlađivanje navijača.

"Šef" mariborskih Viola izjavio je kako jedva čeka utakmicu s Dinamom, ali da na relaciji Hrvati - Slovenci nema mržnje na nacionalnoj osnovi. Poručuje da će oni preuzeti stvar u svoje ruke ako policija zakaže.

Pročitajte više