Iz Partizana pozivaju na fer i korektno navijanje protiv Cibone

ZAGREBAČKA Cibona u četvrtak 9. prosinca u susretu 6. kola košarkaške Eurolige gostuje u Beogradu kod Partizana. U košarkaškom klubu Partizan povodom utakmice pozivaju svoje navijače da pokažu kako su “najbolja košarkaška publika u Europi”, te da ne vrijeđaju Cibonine košarkaše.

U priopćenju objavljenom na službenim stranicama kluba piše:

"U goste nam dolazi zagrebačka Cibona, naš veliki sportski protivnik, ekipa s kojom je Partizan odigrao puno velikih utakmica, u kojima je stvarana košarkaška povijest ovih prostora. Pozivamo naše navijače da nas bodre, srčano i vatreno, kako to samo oni znaju, ali prije svega fer, sportski i dostojanstveno. Učinimo, svi zajedno, da ova utakmica protekne na najbolji način u sportskoj atmosferi, bez ijednog incidenta.

Posebno molimo da se naši gosti ni na koji način ne vrijeđaju i da im tako uzvratimo za korektnu atmosferu koja je vladala u Ciboninoj dvorani na utakmici Goodyear lige, koja je igrana prošlog mjeseca. Već četvrtu sezonu za redom Partizan igra u najkvalitetnijem europskom natjecanju, Euroligi, i igrama na terenu i atmosferom na tribinama na dostojan način prezentira naš grad i zemlju. Neka tako ostane i ubuduće."


Kako piše B92 zbog povišenih mjera sigurnosti neće se dijeliti besplatne ulaznice ili propusnice pa će pristup u dvoranu imati samo vlasnici sezonskih karata i kupljenih ulaznica.

Pročitajte više