IZABERITE UDARNU MOMČAD HRVATSKE Pomozite Čačiću protiv Turske

Montaža: Index
 
NIJE LAKO "izborniku" Čačiću. Ni kriv ni dužan postavljen je na klupu Hrvatske i to za veliko natjecanje, Europsko prvenstvo.
 
>>> ANALIZE, REZULTATI, INFOGRAFIKE I NAJNOVIJE VIJESTI: PRATITE EUROPSKO PRVENSTVO NA INDEXOVOJ TEMI 
 
Čačić u Francuskoj mora ostvariti rezultat, pri čemu se prolazak skupine podrazumijeva, jer ovaj Euro posljednja je prilika za generaciju koja po imenima, na papiru i ekranu izgleda sjajno, ali koja nikada za Hrvatsku nije igrala kao u klubovima, dok su joj "postignuća" na velikim natjecanjima sljedeća: 
 
EP 2008: Prošla je skupinu i ispala u prvoj nokaut rundi
 
SP 2010: Nije se plasirala
 
EP 2012: Plasirala se nakon dodatnih kvalifikacija, ali nije prošla skupinu
 
SP 2014: Plasirala se nakon dodatnih kvalifikacija, ali nije prošla skupinu
 
I zato sada, na premijeri EP-a 2016 protiv Turske, u pomoć Čačiću priskačete vi, čitateljice i čitatelji Indexa, kako bi donedavnom treneru Sesveta i Lokomotive pomogli sastaviti udarnu momčad Hrvatske za dvoboj protiv prepredenog Fatiha Terima, iskusnog lisca premazanog svim mastima.
 
Jer ova Hrvatska, što bi rekli političari, "može bolje". Njene zvijezde igraju daleko važnije uloge u velikim klubovima, nego što su ih primjerice imale vedete mitske i opjevane '98, ali za razliku od Šukera, Bobana, Stanića, Prosinečkog i društva, Modrić, Rakitić, Mandžukić i kompanija, nikako da u kockastom dresu ponove ili nadmaše rezultate i učinak iz klupskog.
 
Zato vas molimo da ispunite svoju domoljubnu dužnost i u taktici 4-2-3-1 složite prvu postavu s kojom će Hrvatska u nedjelju od 15 sati zaigrati protiv Turske na pariškom Parku Prinčeva:

Pročitajte više