LIGE PETICE

Izabrali ste igrače koji su vas najviše oduševili u HNL-u. Dva golmana na vrhu liste

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

PRIJE dva dana dramatičnim derbijem Osijeka i Lokomotive završila je još jedna sezona HNL-a. Lokomotiva je slavila u derbiju i ostvarila povijesni plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka kao viceprvak Hrvatske. 

Odlučili smo izdvojiti nekoliko najugodnijih igračkih iznenađenja u sezoni iza nas i dati vam priliku da odaberete najveće među njima, a u izbor su ušla četiri igrača Lokomotive, tri igrača Osijeka te po jedan igrač Gorice i Varaždina. 

Dva golmana na vrhu

Nakon vaših glasova jasno je kako ste kao najveće iznenađenje odabrali Ivu Grbića, golmana Lokomotive koji je briljirao u sezoni iza nas i ušao u krug vratara koji konkuriraju za mjesto u reprezentaciji.

Grbić je zaključno s 11 sati na dan 27. srpnja 2020. godine dobio više od dvije tisuće glasova, a slijedi ga Ivan Nevistić, također vratar, ali iz Varaždina, koji je dobio 1,5 tisuća vaših glasova.

Tri igrača s manje od tisuću glasova

Treći je Lirim Kastrati iz Lokomotive s 1,3 tisuće glasova, četvrti Marko Tolić također iz Lokomotive s 1,2 tisuće glasova, peti Igor Silva iz Osijeka s tisuću glasova, šesti Kristijan Jakić iz Lokomotive s također tisuću glasova.

Manje do tisuću glasova dobili su Cherif Ndiaye iz Gorice koji je sedmi sa 639 glasova, osmi Ante Majstorović iz Osijeka sa 660 glasova i deveti Mihael Žaper iz Osijeka koji je skupio 523 vaša glasa. 

Pročitajte više