Izabrano novo vodstvo udruge Naš Hajduk, povećana i članarina

Foto: Naš Hajduk

NA SKUPŠTINI udruge Naš Hajduk, koja je održana na splitskom Fakultetu strojarstva, izabrano je novo vodstvo udruge koja rukovodi procesom učlanjivanja navijača u Hajduk i otkupa klupskih dionica u njihovo ime. Novi predsjednik je Dino Marković, tajnik Tomislav Milardović, a članovi Upravnog odbora Miran Sušac, Daniel Grbić i Ante Bakalić.

Prethodno vodstvo udruge dalo je svoj izvještaj o razdoblju od pretekle četiri godine koje je opisano kao veoma uspješno. Postavljen je novi rekord od 90.000 članova, prikupljeno je više od dvadeset milijuna kuna donacija, a samo ove godine navijači Hajduka prikupili su 2.6 milijuna kuna od članarina, a od donacija 5.6 milijuna kuna. Također, odlučeno je kako će članarina dogodine poskupiti.

Nakon detaljne analize članstva i nakon razgovora s klubom, odlučili smo podignuti iznos članarine na 20 eura, a za maloljetne i članove iznad 65 godina članarina će iznositi 10 eura. Najvažniji faktor pri donošenju ove odluke bila je motivacija da se Hajduku osiguraju dodatna sredstva koja može odmah koristiti, pojasnio je odluku Luka Domikulić, dosadašnji tajnik Našeg Hajduka. 

Pročitajte više