Izbornik Ekvadora: Morat ćemo odrezati nokte

Foto: EPA-EFE

EKVADOR je na otvaranju Svjetskog prvenstva u susretu 1. kola skupine A pobijedio Katar 2:0. Momčad Gustava Alfara slavila je golovima Ennera Valencije koji je u 16. minuti zabio iz penala, a u 31. minuti je zabio glavom nakon jako lijepe akcije i asistencije Preciada.

Fenerbahčeov napadač zabio je gol već u 3. minuti, ali je on na opće čuđenje svih na stadionu, ali i u svijetu poništen zbog zaleđa. Ono isprva uopće nije bilo ni jasno ni vidljivo, ali je kasnije utvrđeno da je u začetku akcije Michael Estrada bio nekoliko centimetara u zaleđu.

"Ja nisam dobro vidio što se dogodilo, ali su mi ljudi rekli da su pet puta gledali snimku i nisu ništa vidjeli. Estrada će očito morati odrezati nokte na nogama jer je u tako malom zaleđu bio", rekao je Alfaro nakon utakmice pa se osvrnuo na dvostrukog strijelca Valenciju:

"Uspjeli smo se oporaviti od tog šoka. Drago mi je za Ennera da je zabio golove, znam da se u njega jako sumnjalo. Svaka čast dečkima. Igrali su sa stavom i bili su odlučni. Nadam se da je ovo početak nečeg velikog."

 

Pročitajte više