Jakirović: Moram analizirati sam sebe

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

KATASTROFALAN niz igara i rezultata Dinama nastavljen je i domaćim porazom od Viktorije Plzen (0:1) u trećem kolu Konferencijske lige. To je Dinamu čak četvrti poraz u zadnjih pet utakmica. Zato se postavlja pitanje odgovornosti trenera Sergeja Jakirovića. Inače, on je doveden prije samo dva mjeseca zato što je njegov prethodnik Igor Bišćan dobio otkaz zbog loših rezultata. No Dinamo je s Jakirovićem još gori pa su ga novinari pitali što zamjera sebi.

"Nedostaje nam samopouzdanja, koliko god ja pričao, dečkima je to sve preveliki stres i pritisak. Mislim da me igrači slijede. Iznenadili biste se koliko u svlačionici ima malo ega, dečki rade i slušaju. Njima baš ništa ne zamjeram, a moram i ja sebe analizirati. I pokušati s novim snagama."

Navijači su igrače poslije utakmice otjerali od tribine, to se u Maksimiru nije dogodilo desetak godina?

"Dobro to nisam vidio, bio sam u svlačionici. Navijači imaju pravo na kritike, biti nezadovoljni. Oni su uz nas, došli su u velikom broju, žao mi je što smo ih razočarali već nekoliko puta. Napravit ćemo sve da opet budu uz nas, iako su oni takvi i u pobjedi i u porazu."

Pročitajte više