Jakobušić i Nikoličius slavili uspjeh s juniorima: "Ovo Hajduk treba biti"

Foto: Renato Matic/Hajduk.hr

JUNIORI Hajduka pobjedom protiv Borussije Dortmund plasirali su se u polufinale Lige prvaka mladih. Završnica natjecanja održat će se u Nyonu, 21. travnja igrat će se polufinale u kojem će hajdukovci igrati protiv Milana, a 24. travnja bit će finale.

Slavlju Bijelih na travnjaku se pridružio i predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, koji je na Signal Iduna Park stigao sa sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom. Čelni čovjek Hajduka nije skrivao zadovoljstvo uspjehom koji su postigli igrači i stožer Marijana Budimira pred 16.000 navijača na kultnom Westfalenu. 

"Oni se nikoga ne boje"

"Tko god osjeća Hajduk, ne može ostati imun. Cijelo vrijeme težimo jakom i moćnom Hajduku, a juniori su pokazali kako taj Hajduk izgleda. Čestitam igračima i cijelom stručnom stožeru na čelu s trenerom Marijanom Budimirom, ali i svim vrijednim ljudima u Akademiji, od Mate Radića, preko Hrvoja Vukovića i Gorana Sablića te na koncu šefa Bore Primorca na ovome što su na priredili.

Ovo izaziva pozornost i divljenje, a u jednu ruku i strahopoštovanje. Ovo je ono što Hajduk treba biti, oni su mangupi u svakom smislu riječi. Oni se nikoga ne boje. Pokazali su da je nemoguće zapravo moguće", rekao je Jakobušić nakon utakmice.

Pročitajte više