Jakobušić pozvao u stožer legendu i kritičara Hajduka. Odbio ga je

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

LUKŠA JAKOBUŠIĆ, predsjednik Hajduka, pozvao je Hrvoja Vejića (46), igračku legendu Hajduka, a sada klupskog kroničara koji kritički piše o garnituri na Poljudu, da bude pomoćnik trenerskom povratniku Mislavu Karoglanu. Vejić je uzeo dan da razmisli o ponudi, a onda se zahvalio i odbio je. 

Vejić je za Hajduk igrao sedam godina u dva mandata i sakupio 205 nastupa i 19 golova, premda je bio branič. Jedan je od najtrofejnijih igrača kluba od sredine 90-ih jer je s Hajdukom osvojio po dva prvenstva i kupa. Kao kapetan je vodio Bile do posljednjeg naslova prvaka 2005. 

U posljednje vrijeme zapaženo i kritički, bez uvijanja, na Dalmatinskom portalu komentira igre Hajduka i stanje u klubu. Tako je sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa u posljednjoj kolumni posprdno nazvao "influencerom" i dodao: "Čini se da su svi u Hajduku izgubili glavu, reality has left the building."

Vejić je inače nogometni trener s UEFA A licencom. Uspješno vodi mlađe pionire splitskog kluba Adriatic te ondje individualno radi s mladim igračima.

Pročitajte više