JAMES U PROBLEMIMA Novi trener ne računa na njega

Foto: Getty Images/ Guliver Image

GOLOVI za Kolumbiju na Svjetskom kupu 2014. Jamesa Rodrigueza odveli su u najveći klub na svijetu. Ipak, nakon odigranih 77 utakmica i 28 zabijenih golova za Real, 26-godišnji Kolumbijac otišao je ovog ljeta na posudbu u Bayern Munich.

I nije neka novost da James već neko vrijeme ne može pronaći formu. Pod trenerskom palicom Carla Ancelottija u Realu i nekako se snalazio, no dolaskom Zidanea sve je krenulo nizbrdo. Kod njemačkog prvaka također nema sreće. Čini se da Bayernov trener Heynckes koji je naslijedio Ancelottija, više ne vidi Jamesa u svojoj momčadi.

U Bayernu najbolji strijelac posljednjeg Svjetskog prvenstva nije opravdao očekivanja te svojom trenutno pozicijom očigledno nije zadovoljan.

Njemački portal Bild prenosi da su za Kolumbijca zainteresirane dvije MLS momčadi, Orlando City i New York City koji su izgubili dvojicu ključnih igrača - Kaku i Andree Pirla.

Ove su destinacije poznate po dolasku mnogih velikana europskih liga kako bi svoju karijeru priveli kraju. Upravo je brazilski veznjak Kaka jučer u 35. godini odigrao posljednju utakmicu u karijeri za Orlando. Ipak, bilo bi pravo čudo da se Rodriguez već u 26. godini odluči na takav potez.

Pročitajte više