Jamie Vardy: Prošle sezone borili smo se za opstanak, a sada smo prvaci

Foto: Hina

JAMIE VARDY bio je van sebe kada je shvatio da je postao prvak Engleske. Napadač Leicestera okupio je društvo, suigrače i prijatelje te je zajedno s njima u svom domu pratio utakmicu Chelseaja i Tottenhama. Nakon remija u Londonu, počelo je slavlje.

"Nevjerojatan osjećaj", rekao je Vardy, koji je teško dolazio do riječi.

"Ne znam kako bih opisao što osjećam. Mislim, prošle sezone borili smo se za opstanak, a sada ćemo podignuti trofej. Ovo vam možda i najbolje opisuje koliko smo se trudili da dođemo do ovdje gdje smo danas".

"Ponosni smo što smo dio ove čudesne priče. Svaka minuta teškog i napornog rada napokon se isplatila".

King: A mislio sam da sam sve doživio s Leicesterom

Andy King nakon igračke karijere može odmah krenuti s pisanjem knjige. Godine 2006. prve seniorske minute upisao je u tadašnjem drugoligašu Leicesteru, 2014. ušao je u prvu ligu, a 2016. osvojio svoj prvi naslov prvaka. 

"Mislio sam da sam sve doživio s ovim klubom, ali ovo nisam sanjao ni u najluđim snovima. Nemam riječi... dečkima svaka čast, navijačima veliko hvala što su bili uz nas. Ovo je bila nevjerojatna sezona".

Prvi pratitelj čestitao protivniku


Leicesteru pristižu čestitke iz cijelog svijeta.

"Želim čestitati novim prvacima, Claudiju i njegovim igračima. Bila je ovo nevjerojatna sezona za njih, zasluženo su osvojili naslov. Mi smo razočarani jer smo bili blizu", rekao je trener Tottenhama, Mauricio Pochettino.

Lineker: Jedan od najvećih događaja u sportu

Bivši napadač Leicestera i engleske reprezentacije Gary Lineker, danas stručni komentator BBC-a, na početku sezone tvrdio je kako je Ranieri velika pogreška uprave kluba. Danas se morao ispričati.

"Za ovaj klub navijam otkad znam za sebe, vlasnik sam godišnje ulaznice od sedme godine, na rubu sam suza. Ovo je jedan od najvećih događaja u sportu", rekao je Lineker.

 

Pročitajte više