Janica i Ivica Kostelić primili sakrament potvrde

SVJETSKIM skijaškim prvacima Janici i Ivici Kosteliću pomoćni biskup zagrebački msgr. Josip Mrzljak podijelio je sakrament pričesti i potvrde u kapelici sv. Franje Asiškoga u franjevačkome samostanu na zagrebačkom Kaptolu.

Najnoviji broj katoličkoga tjednika "Glas Koncila" piše da su slavlju 11. lipnja nazočili njihovi kumovi i najbliža rodbina.

List je uz tekst naslovljen "Janica i Ivica Kostelić primili sakrament potvrde" objavio i fotografiju krizmanika s biskupom Mrzljakom.

Obitelj Kostelić, kako piše katolički tjednik, privržena je sv. Franji Asiškom i već je u svečanoj kapelici na Kaptolu nakon sportskih uspjeha slavila misu zahvalnicu koju je predvodio fra Bonaventura Duda.

"Molitva je prisutna u mojim najdaljim sjećanjima iz djetinjstva. Često razgovaram s Bogom. Isus je moj učitelj, moj život. Život bez vjere je isprazan, vjera nam daje krila, ona je vjetar u našim jedrima", izjavio je svjetski slalomski prvak, koji se posebno razveselio darovanoj Bibliji, piše list.

"Uvijek zahvaljujte Bogu što ste čovjek i ostanite ponizni", dodao je Ivica te poručio vjernicima i nevjernicima da imaju na umu da im je život darovan od Boga.

Pročitajte više