Janica ozlijedila menisk u Santa Caterini

NAKON bodovno skromnog vikenda Janice Kostelić, naša najbolja skijašica čini se ima manjih problema s desnim koljenom na kojem joj je, na nedjeljnoj utrci slaloma, preskočio menisk.

Vozeći prvi lauf slaloma, Janica je nakon dvadesetak sekundi vožnje naletjela na komad leda od čega je, osim oštećenja desne skije, došlo i do lakše ozljede Janičinog koljena.

"Desna skija otišla mi je u stranu, a kada sam pokušala vratiti ravnotežu, nešto mi je kvrcnulo u desnom koljenu. Zato sam produžila ravno, namjerno promašila vrata, da ne riskiram težu ozljedu" - objasnila je Janica nakon utrke za Večernji list.

Iako je zbog ovog incidenta odustala od nastavka slalomske trke, Janičini navijači nisu bili neraspoloženi. Skandiranjem su podržali Janicu u nadi da njezina ozljeda neće bitnije utjecati na iduće utrke Svjetskog kupa, a posebno na one, koje će se po prvi put održati na Sljemenu.

No prije toga Janica treba nastupati u Cortini d´Ampezzo gdje se od 12. do 16. siječnja voze dva spusta i dva superveleslaloma.

Pročitajte više