Jarni sukomentator na HTV-u tijekom EP-a u Portugalu

DRUGI program HTV-a prenosit će sve utakmice Europskog prvenstva u Portugalu, a uz Sušeca, Ćosića, Baloga i Cvijanovića komentirat će ih Robert Jarni, te vjerojatno i Zvonimir Boban.

Dok je za Roberta Jarnija sigurno da će biti sukomentator, ime Zvonimira Bobana potvrđeno je neslužbeno. Mićo Dušanović, izvršni urednik na čelu projekta Portugal, izjavio je za Sportske novosti kako ne smije govoriti o kome se radi dok se ne potpiše ugovor.

Cijeli program trajat će od 3,5 do 8 sati dnevno, a uz sportski dio programa, na HTV-u 2 bit će i zabavni dio posvećen Portugalu.

Dušanović je otkrio kako će tijekom prve faze natjecanja domaćin svake emisije biti jedna sudionica EP-a, koja igra tog dana, svaka zemlja predstavit će se kratkim filmom, u studiju će biti gosti iz te zemlje, a kuhar će kuhati specijalitete zemlje. Prva zemlja koja će se predstaviti bit će domaćin Portugal, a drugog dana predstavit će se Hrvatska. Ostale zemlje bit će domaćini na HTV-u uglavnom prema rasporedu utakmica.

Prvi dio emisije zvat će se Portugooooool, bit će zabavnog karaktera, zatim će slijediti sportski dio, pa na kraju ponovo zabavni dio.

Voditeljica zabavnog dijela programa bit će Barbara Kolar, a sportski dio vodit će Željko Vela. U studiju će biti publika, bend, bit će nagradnih igara, te rubrike Potez dana, Oko sokolovo te nova rubrika Internet caffe u kojoj će se čitati mailovi gledatelja.

Pročitajte više