Jarni uoči Slavena: Ne bojimo se ničega!

"TUDOR je tu, trenira i sve je ok, ali ne znam hoće li igrati. Vidjet ćemo šta će se dogodit. Rukavina i Bartolović su ozlijeđeni. Ljubičić i Hrgović moraju pauzirati zbog kartona. Umjesto Hrgovića najvjerojatnije je da će igrati Jozinović." - započeo je press konferenciju Jarni.

Uslijedilo je i nekoliko riječi o subotnjem protivniku Belupu.

"Slaven Belupo nije nikome protivnik po mjeri, to je vrlo neugodan protivnik, koji ima svoju igru. Jako ih dobro poznajemo i bit će dobri onoliko koliko im mi dozvolimo. Ne namjeravamo im dopustiti mnogo. Volio bi kada bi se ponovila utakmica u Zaprešiću, ali dovoljno mi je i 1:0." - napominje Jarni.

Hajdukovci su ozbiljni u namjeri da se kvalitetno spreme za ovu vrlo važnu utakmicu.

"Karantena će biti u marini Frapa, dugo je to vremena do subote navečer da provedemo na stadionu , pa smo odlučili ići tamo. Ona će biti radna kao i svaka druga, ništa se nije promijenilo. Hoće li Balić braniti ne znam. I to moramo još vidjeti, ne znam, moram vidjeti kako mu je lakat." - dodao je Jarni.

O pridošlici i potencijalnoj akviziciji u obliku mladog Kanađanina O`Connora ne zna puno.

"Momak je došao na trening, odradio je uredno jučer i danas, no, ne mogu još suditi o njemu." - spremno će Robert Jarni.

Utakmica je u večernjem terminu, a Jarni napominje da mu on odgovara više nego onaj ranopopodnevni.

"Ne smeta mi kada igramo navečer, više mi smeta kada igramo u 13 sati kao protiv Zagreba. Lošeg terena više se ne pribojavamo, jer smo prošli njih na stotine. Ne bojimo se više ni lošeg terena ni temperature, ničega." - za kraj će trener Hajduka.

V.B.
Foto: V.G.

Pročitajte više