Jasmin Agić odlazi u Koreju?

DINAMO je za pričuvnog kapetana Jasmina Agića navodno dobio primamljivu ponudu od korejskog prvoligaša Incheon Uniteda, a razgovore s ponuđačima obavio je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić.

"Predsjednik An Jong Bok, dioničar Samsunga, želi kupiti Agića." – izjavio je za Jutarnji list beogradski menadžer Fahrija Šekularac, član pregovaračkog tima korejskog kluba, pa dodao: "I Dinamo i Agić će biti zadovoljni, povremeni Dinamov kapetan ne može nigdje dobiti takvu cijenu."

"Maksimirski šerif" Zdravko Mamić u razgovoru s novinarima nije želio previše kazati: "Bila je to tek razmjena informacija, o novcu se uopće nije razgovaralo."

Jutarnji list piše kako su se Koreanci raspitivali i za Ivana Bošnjaka, a prije Zagreba posjetili su Split, gdje su se raspitivali za Matu Dragičevića i Darka Miladina.

Jasmin Agić o ponudi iz Koreje doznao je od novinara, te odmah kazao kako je Dinamo "u takvoj situaciji da je svaka inozemna ponuda ugodno iznenađenje".

"Ne znam o čemu se konkretno radi, očekujem da me u klubu detaljno informiraju. Sve se može razmotriti." – umjereno je komentirao Agić.

Pročitajte više