Jasna poruka: Navijači upali na trening Barce

SKUPINA od 200 navijača u nedjelju je iznenada posjetila Barcin trening kamp La Masija. Navijači su nezadovoljni posrtajima katalonskog ponosa na putu do titule i uopće lošom atmosferom oko kluba, te kontroverzama koje prate najveće Barcine zvijezde upali na trening kako bi jasno i glasno izrazili svoje nezadovoljstvo.

Upad se dogodio dan nakon šokantnog poraza od Betisa. Rijkaard i njegovi igrači sat vremena bili su izloženi festivalu verbalnih uvreda. "Nemate nimalo srama", "Manje novca, više truda", samo su neke od poruka koje su grlati navijači uputili "beskorisnim gadovima", uz dakako, standardan dodatak da ne zaslužuju dres katalonskog kluba.

"U vašim glavama vrte se samo misli o novcu. Igrači druge momčadi zaslužili su dres prije vas." - stav je navijača, koji su Rijkaardu i momcima na aerodromu priredili vatreni doček nakon povratka iz Seville.

"Molim navijače da nam oproste. Ovo se više ne smije događati.  Nismo bili opušteni protiv Betisa, trenutno igramo jako loše." - smirivao je navijače kapetan Barce Carles Puyol.

Lošu igru i rezultate kritizirao je i Xavi, koji ipak nije mogao pronaći opravdanje za poraz u Sevilli.

"Sramim se.Ne mogu objasniti što se dogodilo, možda smo mislili na Ligu prvaka. Drugo poluvrijeme je bilo, kako je rekao trener, sramotno. Svi se loše osjećamo.", rekao je veznjak Barcelone.

D.R.
Foto: AFP

Pročitajte više