Je li se United provukao u finale FA kupa nakon ogromne pogreške VAR-a?

Screenshot: X

MANCHESTER UNITED je zamalo ispao iz FA kupa u polufinalu. Drugoligaš Coventry City namučio ga je i doveo sve do raspucavanja penala. Regularni dio utakmice završio je 3:3, a isti rezultat je stajao na semaforu i nakon produžetaka. Nakon produžetaka, u kojima je Coventryju zbog zaleđa poništen pogodak u 121. minuti susreta, nije bilo pobjednika pa je slijedilo raspucavanje penala.

Casemiro je odmah promašio prvi penal, a onda je kasnije u trećoj seriji za Coventry promašio Callum O'Hare. Iza njega je promašio i Ben Sheaf, a United je dalje prošao kada je Rasmus Hojlund zabio svoj penal. Ipak, danas se najviše priča upravo o ranije spomenutom poništenom golu Coventryja. Njega pogledajte OVDJE.

Navijači engleskog drugoligaša masovno dijele sliku zaleđa i tvrde da su linije pogrešno povučene. Tvrde da linija ide preko noge igrača njihove momčadi, a trebala bi ići ispred noge, dakle od točke stopala koja je u tom trenutku najbliža golu Uniteda. Engleski savez i sudačka organizacija zasad nisu reagirali na ove optužbe. 

Pročitajte više