"Jebeš realovce u šupak": Ovako je pjevao golman koji danas potpisuje za Real

Screenshot: Youtube

THIBAUT COURTOIS (26) danas potpisuje šestogodišnji ugovor s Realom, potvrdio je to njegov uskoro i službeno bivši klub Chelsea, kao i onaj budući, koji mu je već poželio dobrodošlicu.

Nakon što je Chelsea prihvatio Realovu ponudu između 35 i 40 milijuna eura, igrač i njegov novi klub dogovorili su detalje ugovora.

Liječnički pregledi zakazani su za 10 sati, a službena promocija očekuje se nakon testiranja oko 13 sati na Santiago Bernabeuu, potvrđeno je na Realovoj stranici.

Novinarska konferencija uslijedit će nakon što se Courtois predstavi navijačima na stadionu prvaka Europe.

Konačno jedna dobra vijest za navijače kluba koji je u dva mjeseca ostao bez dvaju simbola momčadi, koja je osvojila tri uzastopna naslova prvaka Europe, a sada mu bježi i treći jer se Modrić pridružuje Zidaneu i Ronaldu.

Dolazak jednog od najboljih golmana na svijetu i službeno najboljeg na nedavnom SP-u, neće popuniti neku od tih rupa, ali će barem malo primiriti nezadovoljstvo među madridistima.

Ili pak neće?

Courtois je, naime, od 2011. do 2014. bio ključni čovjek Atletica koji je osvojio sve (La Ligu, Kup kralja, Europa ligu) osim Lige prvaka, koju je u finalu izgubio u madridskom derbiju od Reala 2014.

Godinu ranije Atletico je osvojio španjolski kup, i to najslađom pobjedom - nad Realom. 

Nakon trijumfa slijedilo je veliko slavlje navijača i igrača Atletija, tijekom kojeg se mikrofona dohvatio Courtois i poveo uvredljivu pjesmu protiv najvećih rivala: "Skači, skači, mali klokane i jebi navijače Reala u šupak."

Naravno, internet sve pamti pa je povodom Courtoisovog potpisa za klub, na čije navijače je huškao "malog klokana", prigodno isplivao i video koji o tome svjedoči:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.