Jedan Hrvat u Rakitićevoj momčadi svih vremena, a nije Modrić

Foto: Getty Images / Guliver Image

IVAN RAKITIĆ sudjelovao je na promotivnom događaju u Barceloni, a tom prilikom je organizator događaja od njega zatražio da odabere najbolju momčad svih vremena po njegovom mišljenju.

I krenuo je Raketa od formacije 4-3-3. Na golu je stavio legendarnog danskog vratara Petera Schmeichela. Na desnom beku izabrao je čuvenog Brazilca Cafua, a na stoperskim pozicijama ikone Barcelone i Milana - Carlesa Puyola i Paola Maldinija.

Embed from Getty Images

I onda je došao na red lijevi bek...

"Tu će Hrvatska. Tu će Robert Jarni", poručio je veznjak hrvatske reprezentacije, koji očigledno jako cijeni čovjek koji je tijekom karijere igrao za Hajduk, Bari, Torino, Juventus, Betis, Real Madrid, Las Palmas i Panathinaikos, a 1998. s Hrvatskom osvojio povijesnu broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj te zabio onaj gol u rušenju Nijemaca (3:0). 

Ivan je nastavio dalje, a vezni red je sastavio sa Zinedine Zidaneom, te bivšim suigračima iz Barcelone Xavi Hernandezom i Andresom Iniestom. 

Embed from Getty Images

Kada je došlo vrijeme za napad tu su svoje mjesto pronašli suigrač i prijatelj Lionel Messi, Diego Maradona i Ronaldo. Brazilac Ronaldo Nazario, jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa. 

Dakle, ništa od Pelea, Cristiana Ronalda, ali ništa ni od Luke Modrića u vezi.

Embed from Getty Images

Pročitajte više