Jedan obrisani Modrićev lajk na Twitteru je tema kojom se bavi i ESPN

Foto: EPA

REAL MADRID igrat će 1. lipnja na Wembleyju finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. Bit će to prilika za Real da 15. puta postane najbolja europska momčad, a Luka Modrić bi pritom mogao do svoje šeste titule u Ligi prvaka. U Madridu je euforija.

Slave i Realovi nogometaši, ponovno i prvaci španjolske. Nakon titule u La Ligi u prilici su osvojiti i novu, a koliko su time oduševljeni i ne pokušavaju sakriti. Jedan od njih je i kapetan hrvatske reprezentacije, koji je lajkao nedavnu šalu na jednom profilu na X-u (bivši Twitter) na kojem se objavljuju stvari vezane uz klub.

Administrator: Natjerali ste Lukitu da obriše lajk

Objava na kojoj Vinicius Junior vježba u sklopu rehabilitacije u bazenu s vodom opisana je kao "Vinicius pliva u suzama antimadridista". Na tu objavu Modrić je stisnuo lajk, ali kasnije ga i obrisao nakon što je, kako je napisao administrator stranice, uslijedilo prevelik broj komentara u kojima se vrijeđaju igrači i navijači drugih klubova.

"Gadovi, dosta je bilo ismijavanja antimadridista. Natjerali ste Lukitu da obriše lajk", napisao je administrator, a Modrićev lajk potvrdio je i ESPN, koji uz emojije koji plaču od smijeha navodi da je hrvatski veznjak zaista lajkao tu objavu.

Pročitajte više