Luka Modrić

Jedan od najvećih realovaca ikad: Modrićev nastup? Što više reći?!

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ bio je jedan od najboljih igrača Reala u 3:0 pobjedi protiv Alavesa. Na travnjaku je 36-godišnji hrvatski veznjak proveo 80 minuta i, kada je izlazio iz igre, cijeli stadion ga je nagradio ovacijama. 

"Modrićev nastup? A što više treba reći o Luki?!" poručio je nakon okršaja u Madridu oduševljeni Emilio Butragueno, jedan od najvećih igrača u povijesti Reala i aktualni direktor institucionalnih odnosa u madridskom klubu. "Znamo kakav je igrač, znamo njegovu kvalitetu i nogometnu viziju. Odigrao je prekrasno i opet bio naš ključni igrač."

O Modrićevoj igri opet su hvalospjeve pisali španjolski mediji. Marca je napisala da samo zbog dijela njega vrijedi otići na utakmicu, AS da je izliječio sve probleme u momčadi, Sport da je mahnuo čarobnim štapićem, a Mundo Deportivo navodi da je oduševljavao spektakularnim potezima.

Butragueno se osvrnuo i na podršku navijača nakon poraza od PSG-a 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. "Navijači su nam jako bitni. Santiago Bernabeu je posebno mjesto za igrače i cijeli klub. Navijači su stali uz nas i pomogli momčadi kad ih je trebala." Real će gol zaostatka protiv Messija, Neymara, Mbappea i društva loviti 9. ožujka u Madridu.

Pročitajte više