Jedini Hrvat ispao već na startu poker turnira Unibet Open u Pragu

DVJESTODVANAEST igrača sjelo je za stolove u Prag Hilton hotelu kako bi zaigralo na českoj postaji Unibet Opena koji traje od 5. do 8. kolovoza. Ulaz na turnir koštao je, kao i uvijek, 1500 eura, a hrvatska eskadrila nije se pojavila u svom uobičajenom sastavu.

Za TV stolom našao se jedan igrač iz Hrvatske - Leo Kirinčić kojem je ovo prvi Unibet Open. Na žalost, stol je napustio netom nakon pauze za večeru. Atmosfera je bila usijana od samog početka, što zbog dolaska mnogih velikih imena kao sto je Sorel Mizzi, koji se natjče za igrača godine i nemilosrdno napada sve poker stolove diljem svijeta, Dan Murariu, pobjednik prošlog turnira u Bugarskoj, Peter Dalhuijsen, jednog od najboljih igrača iz Nizozemske, a što zbog činjenice da je poker potpuno eksplodirao u Českoj od zadnjeg turnira koji je održan u Pragu 2009. Naime, prošle godine na istom turniru, Česi su imali 13 predstavnika, a ove godine više od 35!

Nakon dvanaestosatne igre, ostalo je 52 igrača, a među njima našla se i Sidsel Boesen, koja je završila druga na ovogodišnjem ženskom turniru u Las Vegasu za vrijeme Svjetskog prvenstva, a ukoliko ne uspije preživjeti do kraja dana 2, već je spremila novac za Ladies event koji se igra sutra te je vrlo uvjerena da će pobijediti. Iako je još puno vremena ostalo do finalnog stola koji se igra u nedjelju, mnogi su već počeli predlagati pobjednike te se kladiti na svoje favorite.

Ukoliko želite pratiti igru i navijati te komentirati, prijenos uživo počinje u 16 i 15 na sljedećem linku http://pokernika.com//direktan_prenos.html

Donosimo trenutno chip count i statistiku za kraj dana 1A, a sve vas pozivamo da nam se pridružite za poker stolovima na www.igra.hr.

BROJ CHIPOVA ZA KRAJ DANA 1A

Marius Bobinas LITHUANIA 131500
Daniel  Pettersen NORWAY 112900

Henri Ojala FINNLAND 106000
Perica Bukara SERBIA 104500
Daniel  Gomez Anadon SPAIN 97200
Thomas Swensen NORWAY 93800
Joachim Buch NORWAY 86900
Tor Ulvin Nossum NORWAY 80800
Martin Staszko CZECH REPUBLIC 76900
Simeon  Naydenov BULGARIA 72700

Pročitajte više