Real kod velikog rivala napravio ogroman korak prema naslovu prvaka

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL, vodeća momčad Primere, u 28. kolu slavio je u Bilbau kod Athletica s 2:1 i napravio veliki korak prema naslovu španjolskog prvaka.
 
Nakon početnog pritiska domaćih i nakon što su se uspješno obranili od silnih centaršuteva s obje strane, igrači Reala preselili su igru pred gol Athletica.
 
Već u 10. minuti Ronaldo je zabio, ali je gol poništen jer je najbolji nogometaš svijeta bio u zaleđu. U sljedećih deset minuta zaprijetili su ponovno Ronaldo, čiji lukavi pokušaj brani Kepa, te Ramos koji je bio neprecizan nakon ubačaja Kroosa.
 
Ipak, u 25. minuti Real je poveo nakon sjajnog kontranapada - Ronaldo je proigrao na drugoj strani Benzemu koji je rutinski zabio.
 
 
Drugo poluvrijeme domaća momčad počela je uraganskim napadima, a kao rezultat toga stigao je izjednačujući pogodak Aduriza glavom s tri metra. Međutim, samo tri minute kasnije Casemiro je nakon ubačaja iz kuta odlučio utakmicu, a Ronaldo upisao novu asistenciju.
 
 
Luka Modrić odigrao je 62 minute za vodeću momčad Primere, a Mateo Kovačić nije dobio priliku. Real sada ima pet bodova više od Barcelone i osam više od trećeplasirane Seville.
 
  

Pročitajte više