Nema ponuda za Jelavića: "Bilo bi lijepo igrati u West Hamu, ali sretan sam i ako ostanem na Ibroxu"

NIKICA JELAVIĆ osvrnuo se na glasine koje ga povezuju s prelaskom u redove engleskog drugoligaša West Hama.

Hrvatski je napadač otkrio kako mu je već zlo od silnih medijskih nagađanja o njegovom sljedećem odredištu te je zbog toga prestao razgovarati sa svojim menadžerom rekavši kako će biti sretan ako ostane na Ibroxu.

Najglasniji su u svom interesu za Nikicu bili Liverpool, QPR i West Ham.

"West Ham je poznati premierligaš koji je prošle godine igrom slučaja ispao iz lige, ali vraća se već u sljedećoj sezoni. Bilo bi lijepo igrati tamo, ali igram u velikom klubu i ne bi mi smetalo da ostanem ovdje. Menadžera više niti ne zovem posljednjih dana. Znam da su Rangersi u teškoj financijskoj situaciji i ako im je potreban novac, otići ću, ali isto tako bit ću sretan ako ostanem", rekao je Jelavić.

Brzo je odgovorio i trener Rangersa Ally McCoist.

"Nismo dobili niti jednu jedinu ponudu za Jelavića, kao niti za bilo kojeg našeg igrača. Razgovarao sam telefonski sa Samom Allardyceom (trener West Hama, op.a.) ali tema razgovora neka ostane tajna. Razgovarali su vlasnici naših klubova o čemu me je Craig Whyte  obavijestio, ali sigurno nije bilo nikakve ponude West Hama za Nikicu, sve su to nagađanja", zaključio je McCoist.

Pročitajte više