Jeličić: Hajduk ne smije upasti u zamku, a Dinamo je već prvak

Screenshot (HRT 2)

"DINAMO je praktički već osigurao naslov prvaka, uz dužno poštovanje prema njihovim konkurentima", uvjeren je Joško Jeličić nakon što je zagrebački klub godinu završio s 12 bodova prednosti ispred prvog pratitelja.
 
"Igraju dobar natjecateljski nogomet, ali imaju još prostora za napredak. Muče se u smislu pozicijske igre, ali i tranzicijske. Trebaju osnažiti momčad brzinom i iskustvom te upoznati pozicijsku igru. Trener Cvitanović mora biti svjestan na čemu treba raditi. Dinamo je ove godine izgubio 100 milijuna kuna i mora izboriti grupnu fazu u Europi sljedećeg ljeta", prokomentirao je bivši igrač Dinama i Hajduka u HTV-ovoj emisiji Stadion.
 
Hajduk je prvi Dinamov pratitelj, a s novim trenerom Kopićem ima četiri pobjede u pet utakmica.
 
"Kopić ima fenomenalan rezultat, drugo poluvrijeme protiv Intera (5:0) je ono što on želi igrati. Kupio je sebi vrijeme, ali oni koji vode klub ne smiju upasti u zamku pretjeranog zadovoljstva. Uoči početka sezone nisu artikulirali ambicije u skladu s kadrom. Kopić je svjestan što ima i što treba da bi se približio Dinamu."
 
Rijeka je u problemima...
 
"Ne znam koliko su to financijski problemi... Bitno je da zadrže stabilnost, sljedećih godina to zadrže. Ne smije dopuštati da im vitalni igrači odlaze za malu odštetu, ne smiju dopustiti da dolaze do toga da im glavnim igračima istječe ugovor na kraju sezone."
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više