Jenas: Za lošu formu Spursa krive su reprezentativne pauze

MODRIĆEV suigrač u srednjem redu kluba s White Heart Lanea, Jarmaine Jenas, tvrdi da je za tragičan start njegovog kluba u novoj sezoni krive reprezentativne pauze koje tim konstantno izbacuju iz ritma.

"Osjećam da smo puno bolja momčad nego što to pokazujemo. Krasi nas jedinstvo i zajedništvo. Istina je da nas je napustilo nekoliko vrlo važnih igrača, no to trebamo prevladati svi zajedno. Sada imamo mnogo igrača koji uživaju igrati za Tottenham i koji su spremni dati sve od sebe. Mislim da ne treba strahovati za budućnost", objasnio je Jenas.

Srednjak Spursa smatra da je u ovoj sezoni ipak bilo nekoliko svijetlih trenutaka koji su podsjećali na momčad kakva bi trebala biti.

"U nekoliko smo utakmica odlično odigrali, recimo protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu, no svaki put kada se konsolidiramo uslijedi reprezentativna stanka. Onda smo opet razdvojeni dva tjedna prije sljedeće utakmice i ne možemo uhvatiti konstantu. "

Jenas je priznao da velik dio odgovornosti leži i na srednjem redu.

"Smatra da ćemo biti sve bolji i bolji, a dio odgovornosti leži i na srednjem redu, i meni kao dijelu tog srednjeg reda."

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više