BARCELONA - NAPOLI 3:1

Jeste li primijetili što je Messi radio dok je Suarez zabijao gol?

Foto: Getty Images/Guliver Image

BARCELONA je sinoć u uzvratnoj utakmici osmine finala pobijedila Napoli 3:1 te s ukupnih 4:2 prošla na "final eight" koji će se od sljedećeg tjedna igrati u Portugalu.

Barca je sve riješila već u prvom poluvremenu. Rakitić je u 10. minuti nabacio iz kornera Lengletu za 1:0, Messi je briljantnom solo akcijom u 23. minuti povisio na 2:0, a Argentinac je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena izborio i penal koji je Suarez pretvorio u 3:0 prije nego što je Insigne na isti način u petoj minuti nadoknade prvog poluvremena smanjio na 3:1.

Messi je penal izborio nakon što ga je Koulibaly neoprezno raspalio po gležnju u kaznenom prostoru. Argentinac se u tom duelu i ozlijedio zbog čega je morao skinuti kopačku kako bi mu se ukazala pomoć.

Za to vrijeme se Suarez spremao izvesti kazneni udarac i dok je hvatao zalet, Messi uopće nije gledao što njegov suigrač radi. Ili je bio siguran da će Urugvajac zabiti penal ili ga nije smatrao pretjerano važnim jer je Barca u tom trenutku već vodila 2:0.

Messi je klečao na rubu kaznenog prostora i mirno vezao kopačke dok je Suarez probijao Ospinu za 3:0.

Barca će u petak u Lisabonu u četvrtfinalu igrati protiv Bayerna koji je s ukupnih 7:1 izbacio Chelsea. U prvoj utakmici u Londonu bilo je 3:0 za Bavarce, a sinoć 4:1.

Pročitajte više