LIGE PETICE

Jezivi pad najskupljeg Srbina

Screenshot

LAZIO je pobjedom kod Milana 1:0 izborio u finale talijanskog Kupa, ali je ostao bez Sergeja Milinkovića-Savića, nezamjenjivog veznjaka i igrača za kojeg je prošlog ljeta odbio Realovih 160 milijuna eura.

Srpski reprezentativac stradao je u 15. minuti utakmice na San Siru i to prilikom neuspješnog pokušaja zaustavljanja suparnika. Krenuo je na Susa, koji ga je prevario driblingom. SMS je proklizao u prazno, noga mu je ostala iza, a aterirao je tako što je cijelom težinom pao na svoje koljeno.

To je izgledalo doista gadno. Milinković-Savić naravno nije mogao nastaviti utakmicu, a s terena je izašao u suzama. 

Ovo je samo novi udarac pred kraj jako loše sezone za nogometaša koji je prošle sezone i ljetnog prijelaznog roka bio svjetski hit. Nakon sjajnih igara za Lazio cijena mu je skočila na 150 milijuna eura, a otišao je na SP.

Ali tamo je igrao loše, što je nastavio i cijele aktualne sezone. Vrijednost na tržištu mu je pala, na prošloj prvenstvenoj utakmici isključen je jer je suparnika udario nogom u stražnjicu, a sada neko vrijeme neće igrati ni zbog ozljede. I to u trenutku kada se njegov klub u prvenstvu bori za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a u Kupu za trofej.

Pročitajte više