Joaquin: Nisam samo igrač za drugo poluvrijeme

KRILNI napadač Valencije i španjolski reprezentativac Joaquin nedavno je u španjolskom tisku naišao na napise kojima se sugerira da je on "super zamjena" i "igrač za drugo poluvrijeme" koji su ga poprilično razljutili.

"Ne sviđaju mi se sugestije kako sam nekakva 'super zamjena' i igrač za drugo poluvrijeme. Ti mi opisi nimalo ne pristaju. Uvijek sam spreman igrati od početka susreta i mislim da najbolje mogu biti iskorišten na taj način", govori Joaquin, prenosi Eurosport.

Joaquin je u Valenciju došao ovo ljeto iz Real Betisa kako bi napredovao u karijeri igrajući za jači klub, s obzirom da je u šest godina s Betisom uspio osvojiti tek jedan Kup kralja. Selidba ipak nije ispala sjajno kako se nadao jer je od standardnog prvotimca postao rezervni igrač. Iako je Joaquin izuzetno dobro iskoristio sve prilike koje je dobio, trener Valencije Quique Sanchez Flores mu i dalje ne želi dati mjesto u prvoj momčadi.

"Ovo za mene nisu ugodni trenutci jer nisam na ovo navikao. No, odlučan sam situaciju iskoristiti na najbolji mogući način. Imam svoje dobre i loše trenutke kao svi igrači. Čekam da mi se pruži više prilika za igru i želim pomoći momčadi koliko god mogu", zaključuje Joaquin.

Joaquin je možda ipak izabrao pravi trenutak za preseljenje iz Betisa, koji je ove sezone na 15. mjestu tablice La Lige, a samo ih pet bodova dijeli od zone za ispadanje dok je Valencia četvrta, iza Seville, Barcelone i Real Madrida, a od mogućeg prvog mjesta dijeli ih šest bodova.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više