BOKS

Joe Rogan: Tyson je spreman, pun je meksičkih preparata i svega

Foto: Profimedia

MIKEA TYSONA se na društvenim mrežama puno češće može vidjeti u društvu golubova ili s džointom u ustima nego u boksačkom ringu, ali prošlog je tjedna objavio snimku koja je dala naslutiti da bi se ponovno mogao vratiti u akciju, i to protiv Jakea Paula.

Tyson se krajem 2020. vratio boksu u ekshibiciji protiv Roya Jonesa Jr., ali nakon toga nije pokazivao interes za novu borbu jer je smatrao da bi ga mnogi iskorištavali. Zaintrigirala ga je tek mogućnost okršaja protiv Jakea Paula, zvijezde društvenih mreža koja uspješno gradi unosnu boksačku karijeru.

Mogućnost te borbe proteklog je vikenda prokomentirao u svojem podcastu i Joe Rogan, koji je natuknuo da je Tyson spreman za takav okršaj jer je "pun meksičkih suplemenata i svega".

Rogan: Jake Paul je bolji od brata, ali Tyson je pun preparata

"Tyson ima 55 godina i još se priča o tome da se bori protiv Logana ili Jakea Paula. To je ludo. I iskreno, ne znam kako bi borba završila", rekao je Rogan i dodao da bi Jake bio bolji protivnik za Tysona nego njegov brat Logan. "Jake je bolji, nokautirao je neke protivnike, a Logan je više boksač."

Usporedio je taj mogući okršaj s ekshibicijom Logana Paula protiv Floyda Mayweathera Jr. "Razlika je u tome što Floyd ima 70 kila, a Tyson 100 i čvrst je kao stijena. Pa neka mu je 55 godina, koristi meksičke suplemente, pun je svega i na njemu koriste električnu mišićnu stimulaciju", rekao je Rogan.

Paul će se boriti u kolovozu, još se ne zna s kim

No u ekshibicijskom meču bilo kakva antidopinška pravila bila bi ublažena, sve i da su suplementi i metode o kojima Rogan priča ilegalni, posebno zato što svijet želi vidjeti legendu ponovno u ringu pod bilo kakvim okolnostima.

Jake Paul trebao bi šestu borbu karijere imati u kolovozu, iako još nije objavljeno tko će mu biti protivnik. Prilično je izvjesno da to neće biti Tyson jer bi se borba već nabrijavala, a i Conor McGregor odbacio je tu mogućnost, iako je izrazio želju da opet uđe u boksački ring.

Pročitajte više