Jones progovorio prvi put nakon incidenta: Razočaran sam što se o meni piše negativno

Foto: Instagram

JON JONES, jedan od najboljih, ali i najkontroverznijih boraca svih vremena, prije dva tjedna uhvaćen je u novom kršenju zakona. 

Tom prilikom priveden je u policijsku postaju u Albuquerqueu nakon što ga je policija pronašla pijanog za volanom automobila i s pištoljem u vozilu.

Problematični Jones je uhićen oko 1 sat iza ponoći nakon što je policija dobila prijavu da su se čuli pucnji iz pištolja. Najbliže policijsko vozilo naišlo je na Jonesov automobil, a slavni borac tvrdio je da nema veze s pucnjevima.

Policajci su ga odlučili testirati na alkohol i test je pokazao da u krvi ima više od dvostruke dopuštene granice alkohola. Nakon uhićenja ispod vozačeva sjedala je pronađen pištolj.

Pušten je na slobodu nakon što je plaćena jamčevina, a na sudu se mora pojaviti 9. travnja. 

Jon Jones se konačno obratio fanovima nakon novog incidenta: "Dok se svi pokušavamo nositi s nesigurnošću i stresom u kojima se nalazi naš svijet, želim vam reći kako sam razočaran što sam se još jednom našao na naslovnicima u negativnom kontekstu i to u ovakvim vremenima. Iznevjerio sam svoje fanove i obitelj, ljude do kojih mi je najviše stalo."

Ubrzo je otkrio i kako provodi vrijeme u karanteni. Najprije se pohvalio svojim električnim romobilom: "Definitivno imam novi hobi. Sad trebam nabaviti GoPro da Vam pokažem koliko je ovo zabavno."

 

Uskoro je na svojem Instagram profilu pokazao kako na svoj način pokušava dati obol "Toalet papir" izazovu. Umjesto tehniciranja ili nabacivanja, on toalet papir gađa lukom i strijelom. Čini se da je pronašao još jednu aktivnost za koju je talentiran.

 

 

Podsjećamo, UFC zvijezda kažnjena je s 500 dolara, a u automobil će mu se ugraditi alkotester koji će mu onemogućiti upravljanje automobilom ako je pod utjecajem alkohola. Osim toga, dobio je četiri dana kućnog pritvora i godinu dana uvjetne kazne.

Pročitajte više