ATP Umag

Još dva nositelja odustala od ATP turnira u Umagu

Foto: EPA

SRPSKI tenisač Filip Krajinović (ATP - 43.) i Argentinac Francisco Cerundolo (ATP - 30.) novi su igrači koji su odustali od nastupa na umaškom ATP Plava Laguna Croatia Openu, a prije njih to je učinio i Gruzijac Nikoloz Basilašvili (ATP - 28.).

Nova imena u glavnom ždrijebu su Španjolac Bernabe Zapata Miralles (ATP - 81.), Kolumbijac Daniel Elahi Galan (ATP - 113.), Argentinac Facundo Bagnis (ATP - 121.) i Švicarac Henri Laaksonen (ATP - 108.), koji je popunio jedno od dva mjesta rezervirana za igrače koji su u ovom tjednu došli do polufinala na natjecanjima iz kalendara ATP Toura. Ova su odustajanja dovela do pomaka na listi nositelja u Umagu.

Nova lista nositelja: 

1. Carlos Alcaraz (ATP - 6.)
2. Jannik Sinner (ATP - 10.)

3. Holger Rune (ATP - 27.)
4. Sebastian Baez (ATP - 32.)
5. Alex Molčan (ATP - 48.)
6. Daniel Altmaier (ATP - 56.)
7. Fabio Fognini (ATP - 61.)
8. Lorenzo Musetti (ATP - 62.)

Listu nositelja predvodi branitelj naslova i šesti tenisač svijeta, 19-godišnji Španjolac Carlos Alcaraz. I nakon njega slijede mlade zvijezde pa će drugi nositelj biti 20-godišnji Talijan Jannik Sinner, a treći je ovogodišnji četvrtfinalist Roland Garrosa, 19-godišnji Danac Holger Rune. Na četvrtom je mjestu 21-godišnji Argentinac Sebastian Baez.

Pročitajte više