Još jedan velikan ne želi dovesti Ronalda

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO vjerojatno će u siječnju napustiti Manchester United nakon što je izgubio mjesto u prvih 11 i posvađao se s trenerom Erikom ten Hagom. Engleski mediji najavljivali su da bi Ronaldo mogao otići u Napoli jer bi taj klub mogao ispuniti njegove financijske zahtjeve i želju za nastupom u Ligi prvaka, ali Talijani su sada to demantirali.

"Dolazak Ronalda u siječnju? Ne, mi nećemo potpisivati nikoga u siječnju. Ne trebamo ništa mijenjati u ovoj momčadi, super nam ide i ne planiramo nikakva dovođenja", rekao je Cristiano Giuntoli, direktor vodeće momčadi talijanske lige.

Podsjetimo, Ronaldo je u pobjedi 2:0 protiv Tottenhama odbio ući u igru u završnici utakmice, pa ga je Ten Hag kaznio jednom utakmicom suspenzije. Ovog tjedna se Ronaldo vratio treninzima, a Ten Hag je poručio da će u nastavku sezone računati na 37-godišnjeg portugalskog napadača.

Od deset prvenstvenih nastupa Ronaldo je u samo tri igrao kao starter. Zabio je ukupno dva pogotka, po jedan u svakom natjecanju, a u Europa ligi je jednom i asistirao. Portugalac koji će u veljači navršiti 38 godina ugovorom je za Manchester vezan do kraja sezone.

Pročitajte više