Još jedna UFC-ova legenda potpisala za Bellator

Foto: Getty Images/Guliver Image

BIVŠI UFC prvak u teškoj kategoriji Frank Mir je novi član najljuće UFC-ove konkurencije – Bellatora. Prema pisanju MMAFightinga MMA veteran je dogovorio sve uvjete suradnje s promocijom Scotta Cokera, a u narednih nekoliko dana Bellator će i službeno objaviti ovaj za njih veliki transfer u teškoj kategoriji.

Podsjećamo, 38-godišnji Mir je prošlog mjeseca nakon duge “borbe” uspio dobiti ispisnicu iz UFC-a. Uvjet je da se do isteka suspenzije, koju služi radi pada na doping testu, ne pojavljuje u borilištima drugih promocija (u zemljama gdje USADA-a nema utjecaja). Suspenzija ističe u travnju 2018. pa se tada i očekuje debi bivšeg UFC prvaka za Bellator.

Mir je posljednji dvoboj odradio 2016. kada je izgubio od Marka Hunta na priredbi u Australiji nakon čega je pao na već spomenutom doping testu i to na supstancu turinabol. Suspendiran je na pune dvije godine.

U bogatoj karijeri je pobjeđivao imena poput Brocka Lesnara, Antonija Rodriga Nogueire (dva puta), Royja Nelsona i Mirka Filipovića. U Bellatorovom kavezu će se priključiti sada već mnogobrojnim UFC-ovim borcima koji su tamo našli novi dom poput Matta Mitrionea, Phila Davisa, Bensona Hendersona, Roryja MacDonalda, Gegarda Mousasija, Ryana Badera…
 

 

Pročitajte više