Joshua oduševio izjavom. Razbio je Ngannoua, a onda mu se naklonio

Screenshot: Youtube

ANTHONY JOSHUA nokautom je u drugoj rundi pobijedio Francisa Ngannoua u boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji. Čak tri puta u samo pet minuta obarao je suparnika na pod. Bivši dvostruki svjetski prvak teške kategorije lakše od očekivanog se obračunao s bivšim UFC prvakom, koji je u listopadu prošle godine u svojoj prvoj profesionalnoj boksačkoj borbi izgubio od Tysona Furyja tek kontroverznom podijeljenom sudačkom odlukom i to nakon što je suparnika poslao na pod.

Joshua je nakon meča otkrio zašto je prihvatio meč protiv Ngannoua: "Prvo sam mislio da je njegova borba protiv Furyja bila samo zabava. Ali kada sam vidio kako se tuče protiv Furyja pomislio sam: "Čovječe, može se boriti" i želio sam biti dio toga."

Pobjednik je oduševio porukom suparniku kojeg je dominantno pobijedio: "On je inspiracija i veliki šampion. Ovaj rezultat ne oduzima ništa od njegovih mogućnosti. Rekao sam mu da ne bi trebao napustiti boks. Da, izgubio je oba meča, ali borio se sa dvojicom najboljih. On je odličan borac, sve je na njemu."

Pročitajte više