Josip Šimić ponovno u Dinamu

JOSIP ŠIMIĆ vraća se u Dinamo. Zaključak je to razgovora između Šimića i trenera Cvetkovića koji praktički već obavlja posao sportskog direktora.

"Naš razgovor je bio uspješan, Josip je zainteresiran za povratak u Dinamo. Vjerujem da ćemo napraviti posao." - rekao je Cvetkoviće, te dodao: "Isto tako mislim i za njegova brata Darija."

Dakle, braća Šimić od iduće sezone su u Dinamu. Josip još čeka papire iz Koreje s kojima, kaže, neće biti problema. "Praktički sam sve dogovorio s Cvetkovićem. Od sljedeće sezone trebao bih biti Dinamov igrač. Dinamo volim, tu sam doma, kroz igru u plavom dresu otvaraju mi se mnoge mogućnosti." - kaže Josip.

Josip kaže kako bi se njegov brat želio vratiti iz Milana u Dinamo, s čime bi i on bio presretan. Međutim, Dario Šimić još ne zna hoće li ga Talijani pustiti zbog ugovornih obveza.

"Bio bih presretan da brat stigne, da igramo skupa. Iskreno se nadam da će sve to biti ostvarivo. Kako sada stvari stoje, to nije nemoguća misija." - rekao je Josip Šimić za  Sportske novosti.

Josip kaže kako mu novac u Dinamu nije najvažniji faktor. "U Dinamu ću igrati iz ljubavi, kad je novac u pitanju nema ni najmanjih problema." - kaže Josip koji je zadovoljan i s 15 korejskih mjeseci.

"Bilo je dobro, u Dinamu će bit još bolje, kad prođemo pripreme sve će bit OK." - zaključuje Josip.

Pročitajte više