Joško "mislim ozbiljno" Svaguša: U Hajduku slijedi velika čistka!

IZ NEKOG razloga, budući predsjednik uprave Hajduka Joško Svaguša ima potrebu naglasiti da kad nešto kaže, onda to zaista, najozbiljnije misli. Svaguša, čini se, osjeća prve simptome "upale" koju izaziva kriticizam javnosti i splitskog navijačkog tijela. Moguće je i da želi poručiti kako je svijetu odaslana kriva slika, te da on neće biti tek marioneta gradonačelnika Hajduka, Željka Keruma.

Svaguša je novi predsjednički govor odradio na predstavljanju novog trenera Edoarda Reje, jutros na Poljudu. Iako su novinari imali desetke spremnih pitajna za stranca koji bi trebao oživiti Hajduk, ponovo je uslijedila mini-cenzura. Novinarima je, naime, dozvoljeno postaviti tek nekoliko pitanja, a to nije uobičajena praksa kada u klub dolazi novo lice, i to po posebno teškom zadatku.

"Neka mi navijači ne sude prerano"

"Želim još jednom svima poručiti da dovođenjem ovog trenera okrećemo novi list. Od danas počinjemo ozbiljno rješavati kadrovsku križaljku. Pozivam navijače da mi daju vremena da napravim što želim, a da tek onda sude moj rad"

"Do sada sam trpio uvrede jer znam da ovaj moj put nije lagan, ali ne želim se predati, želim Hajduk osoviti na noge. Također želim svim poručiti da u Hajduku slijedi jedna velika čistka! Raditi u Hajduku - to mora mora biti čast, tu nema mjesta nikakvim interesima. Kroz par dana prezentirat ću svoj program i shvatite: Stvarno mislim ozbiljno..."

Pročitajte više