LIGE PETICE

"Jović će biti najbolji napadač u Europi"

Foto: Getty Images / Guliver Images

LUKA JOVIĆ imao je fantastičnu sezonu za Eintracht iz Frankfurta, zbog čega se samo čeka službena potvrda Reala koji već mjesecima dogovara posao oko njegovog dovođenja.

Srbin je završio s 27 golova u 48 nastupa za njemački klub. I dok je Eintracht u Bundesligi završio kao sedmi što je ispod očekivanja i zbog toga će morati u kvalifikacije za Europa ligu sljedeće sezone, u Europa ligi stigli su do polufinala gdje su nakon penala ispali od Chelseaja.

Osim Jovića, sjajnu sezonu za Eintracht imao je još jedan Srbin u ekipi, Filip Kostić. On je godinu proveo u Frankfurtu na posudbi kao igrač HSV-a, ali Eintracht će mu zbog dobrih partija otkupiti ugovor. Njemačkim novinarima itekako je nahvalio sunarodnjaka s kojim vjerojatno neće dijeliti svlačionicu sljedeće sezone

"Jović je najbolji igrač s kojim sam igrao u Bundesligi. Mlad je, ima nevjerojatan talent i postigao je puno golova, pogotovo u važnim susretima. Želim mu sve najbolje u karijeri, a ako nastavi u istom ritmu sigurno će biti najbolji napadač u Europi", rekao je Kostić koji je zadovoljan sezonom Eintrachta iako klub nije izborio Ligu prvaka.

"To je bila moja prva sezona u Eintrachtu i moj najbolji rezultat. Kao momčad smo izuzetno jaki, atmosfera u ekipi je sjajna, dobri smo prijatelji i na terenu i van njega. Sve to pridonijelo je uspjehu."

 

Pročitajte više