La Liga

Jović negativan na koronavirus. Priključio se treninzima Reala

Foto: EPA

SRPSKI napadač Luka Jović bio je negativan na koronavirus na posljednjem testiranju i danas se pridružio treninzima prve momčadi Reala.

Po povratku s posljednje reprezentativne akcije u studenom Jović je bio pozitivan na koronavirus te je propustio Realove susrete protiv Villarreala, Intera, Deportivo Alavesa i Šahtara iz Donjecka.

Jović vjerojatno neće biti pozvan za susret protiv Seville u subotu

S obzirom na to da je u tri od te četiri utakmice njegov konkurent u napadu Karim Benzema bio ozlijeđen, Jović bi vjerojatno igrao da nije bio pozitivan na koronavirus. Loša je vijest za srpskog napadača ta što se Benzema protiv Šahtara vratio u prvu postavu, dok je trenutno njegova prva zamjena Mariano Diaz.

Iako će konkurirati za utakmicu protiv Seville u subotu, vjerojatno neće biti pozvan, kako bi što spremniji dočekao srijedu i okršaj u Ligi prvaka protiv Borussije Mönchengladbach.

Jović je na posljednjem okupljanju reprezentacije pokazao dobru formu zabivši tri gola u tri susreta. Jedan je postigao Škotskoj (1:1, 4:5) u kvalifikacijama za Euro, a dva je dodao protiv Rusije (5:0) u Ligi nacija.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više