Juby Johnson platio Tornadu put u Zagreb!

KOLIKO je košarkašima Zadra važna potpora njihove vjerne publike doslovno je demonstrirao Juby Johnson koji je Tornadu platio put u Zagreb. Zadar večeras u Draženovom domu igra protiv najvećeg rivala, Cibone, a Jubyja je zanimalo koliko će predstavnika Tornada pratiti svoje ljubimce. Kad je čuo da navijačka skupina ima problema sa zatvaranjem financijske konstrukcije za gostovanje, odlučio im je pomoći.

Nakon što je iz Tornada dobio informaciju da bi troškovi putovanja trebali iznositi oko šest tisuća kuna, samo im je poručio kako mogu odmah doći do njega po novac, piše ZadarSport. Juby nije želio da ova informacija procuri u medije, ali članovi Tornada jednostavno nisu mogli "držati jezik za zubima" pa je Kalelarga uskoro počela brujati o humanitarcu u redovima Zadra.

"Ne znam tko vam je to rekao, ali istina je da sam pomogao Tornado novčanim iznosom", rekao je Juby za ZadarSport ne otkrivajući o kakvoj se svoti radi. "Zašto sam to učinio? Jer ih smatram dijelom svoje obitelji. Tornado je meni ovih godina kao obitelj. Oni su uvijek tu za nas pa sam i ja tu za njih kad je potrebno. Nebrojeno mnogo puta su me ti momci oraspoložili i razveselili. Novac je prolazan. U ovom trenutku oni nisu bili sigurni hoće li moći skupiti dovoljno, a ja sam u međuvremenu nazvao da čujem kako stoje stvari i hoće li doći u Zagreb. Kada sam čuo da se novac još skuplja i da nije sigurno hoće li biti Tornada u Zagrebu, odlučio sam to riješiti jer mi njih trebamo i želimo na utakmici", kaže Juby.

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više