Jug kažnjen s tri utakmice neigranja u Gružu

LIGAŠKI odbor Hrvatskog vaterpolskog saveza (HVS) izvjestio je danas da je disciplinski sudac HVSa Ivica Ćurtica, na temelju prijava podnesenih od službenih osoba na posljednjoj utakmici finala doigravanja "Jug CO. Mladost" odigrane u Dubrovniku 10. svibnja 2003., donio slijedeće disciplinske odluke:L

Vaterpolski klub JUG CO kažnjava se zabranom igranja tri sljedeće prvenstvene utakmice seniorske kategorije na svom plivalištu i novčanom kaznom u iznosu 10.0090,00 kuna.

Veselin Đuho, trener VK JUG CO kažnjen je novčanom kaznom u iznosu 2.500,00 kuna, zbog disciplinskog prekršaja nešportskog ponašanja, a igrač Juga Alen Bošković novčanom kaznom u iznosu 2.500,00 kuna. Vratar Juga Goran Volarević kažnjen je novčanom kaznom u iznosu 1.500,00 kuna, a igrač VK Mladosti Hrvoje Koljanin kaznom od 1.000,00 kuna zbog disciplinskog prekršaja grube igre.

U priopćenju iz HVS-a stoji da su ovo prvostupanjske Odluke na koje nezadovoljne strane mogu podnijeti žalbu u roku od osam dana od dana primitka odluke.

Pročitajte više