Jugaši bijesni na suce: Gadi nam se ovaj vaterpolo

VATERPOLISTI Juga razočarani su polufinalnim porazom od Primorca na FF-u u Napulju. Danas ih čeka utakmica za treće mjesto protiv Partizana, no slaba je to utjeha. Dubrovčani smatraju kako su sinoć pokradeni, a kritike na račun sudaca nije štedio niti trener Elvis Fatović.

> Primorac ipak prejak za Jug, u obranu titule protiv Pro Recca

"Bila je ovo utakmica koja je mogla otići i na našu stranu. Bilo je puna grešaka, uistinu puna grešaka, ali na kraju je odlučila greška ne igrača, trenera, već suca. Ne mogu shvatiti zbog čega je Koganov poništio pogodak Boškovića. Očito je ova ekipa, koja vodi europski vaterpolo, odlučila kako će ona odlučivati tko će dobiti, a tko ne. Jesam vruće glave, ali gadi mi se ovaj sport. Ovo je sramota", izjavio je odmah poslije utakmice Fatović, a prenosi Slobodna Dalmacija.

I Iva Sukno slično razmišlja. I njemu nije bilo jasno zašto je azerbajdžanski sudac Marko Koganov poništio gol Mihe Boškovića  u trenutku kada je semafor pokazivao dvije minute do kraja. Koganov je navodno ranije sudio isključenje iako su svi vidjeli da je gol postignut regularno.

"Loše smo igrali u obrani, ali čudan kriterij i nerazumljiva odluka Koganova. Uistinu ne znam zbog čega je poništio pogodak", rekao je jedan od boljih igrača Juga.

U današnjem finalu, gledat ćemo reprizu prošlogodišnje završnice iz Rijeke u kojoj su se za "zlato" borili Primorac i talijanski Pro Recco.

Pročitajte više