Julio Cesar: Ovaj Brazil me podsjeća na Inter

BRAZILSKI prvi vratar Julio Cesar po mnogim je mišljenjima trenutačno jedan od najboljih u svom poslu na svijetu, a i djelomično zbog njega Brazil na Svjetskom nogometnom prvenstvu djeluje neslomljivo.

U petak će, u 16 sati, Brazil igrati četvrtfinalnu utakmicu na Mundijalu protiv Nizozemske, a Julio Cesar taj ogled najavljuje riječima: "Bit će to opasna utakmica. Kada spomenem Nizozemsku, sjetim se svog dragog suigrača Wesleyja Sneijdera. Vrlo dobro sam ga upoznao prošle sezone u Interu i svojim suigračima mogu samo poručiti - okanite se prekršaja do 30-ak metara. On može pogoditi sve", rekao je Cesar, a potom se osvrnuo i na Brazil:

"Mnogi su zadnjih dana uspoređivali Brazil i Inter, ali kroz prizmu igre, odnosno trenera. Ne, Dunga nije kao Jose Mourinho i nije put vodilja obama trenerima obrambeni gard. Dunga je shvatio da je naš obrambeni stup Lucio "luda životinja" i da je pravi vođa ove generacije, ali ne možemo pričati o tome da je obrana ono na čemu temeljimo uspjeh. Imamo previše zvijezda prema naprijed da bismo se branili."

Pročitajte više