Junior dos Santos: Vrijeme je za revanš s Miočićem

Foto: Index

JUNIOR DOS SANTOS je posljednji borac koji je porazio UFC-ovog prvaka teške kategorije Stipu Miočića. Bila je to teška i napeta borba u kojoj su pobjednika morali birati suci nakon žestokih pet rundi. "Cigano" smatra da je vrijeme za reprizu.

JDS se u Zagrebu pobjedom nad Benom Rothwellom vratio u igru za titulu i trenutno traži idealnog protivnika za svoju iduću borbu. U razgovoru za Combate bivši prvak tvrdi da je posljednji čovjek koji ga je porazio, Alistair Overeem, odbio ponudu da se ponovno sastanu u oktogonu.

"U kontaktu sam s UFC-om, pregovaramo. Tražimo protivnika koji za mene ima smisla. Neki već imaju dogovorene borbe, drugi su ozlijeđeni. Overeem je odbio, ne želi se boriti. Iskreno, to sam i očekivao. Naša prva borba je bila teška i on je imao sreće i pogodio me tim udarcem, a sudac je prekinuo borbu. Teško da će opet prihvatiti borbu sa mnom. Zna da bih ja pobijedio u revanšu", rekao je Dos Santos.

S obzirom na stanje u teškoj kategoriji dos Santos vjeruje da je revanš s Miočićem najlogičnija borba ispred njega.

"Revanš s Miočićem je borba koja sada ima smisla. Ja sam ga zadnji pobijedio tako da revanš zvuči pošteno. U posljednjem nastupu sam porazio Bena Rothwella za kojeg su svi govorili da se može boriti za titulu ako pobijedi mene. Sada se savršeno uklapam u borbu za naslov. Velasquez bi se isto mogao uzeti u obzir kao izazivač, ali on sada ima borbu s Werdumom ispred sebe. Moja borba s Miočićem je bila teška, mislim da bi je svi htjeli ponovno gledati. Ja sam spreman", poručio je Brazilac.
 

Pročitajte više