Juniori Hajduka bez gledatelja u utakmici za naslov. Inker: Razlog je sigurnost

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

JUNIORI Hajduka u subotu u 11 sati gostuju u Zaprešiću kod Inkera u posljednjem, 30. kolu Prve NL. Inker, posljednji klub juniorske prve lige, na Facebooku je objavio obavijest: "Sutrašnja utakmica juniora protiv vršnjaka HNK Hajduk Split održat će se bez gledatelja zbog sigurnosnih razloga."

Obavijest! Sutrašnja utakmica juniora protiv vršnjaka HNK Hajduk Split održati će se bez gledatelja, zbog sigurnosnih razloga.

Objavljuje NK InkerPetak, 2. lipnja 2023.

Podsjetimo, Dinamovi juniori u istom terminu na maksimirskom stadionu igraju protiv Osijeka. Dinamo bi pobjedom osvojio naslov prvaka, što mu je omogućio upravo Osijek koji je u srijedu u zaostaloj utakmici pobijedio Hajduk i gurnuo titulu u ruke Dinamu.

Dinamo ima dva boda više od Hajduka, koji također konkurira za naslov i kojem treba pobjeda na gostovanju u Zaprešiću, gdje neće imati podršku navijača. U slučaju da Dinamo i Hajduk završe s istim brojem bodova, titula će ići u Split jer je Hajduk bolji u međusobnom omjeru. Pobijedio je Dinamo na Maksimiru 2:1, a u Splitu je nedavno bilo 1:1.

Pročitajte više