Juniori Hajduka danas igraju finale Lige prvaka. Evo gdje ih gledati

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SENZACIONALNA U-19 momčad Hajduka u 18 sati u Ženevi igra finale Lige prvaka mladih protiv AZ-a. Nakon što su nanizali Šahtar, Borussiju Dortmund i Manchester City, hajdukovci su izborili završni turnir u Švicarskoj. Tamo su u polufinalu pobijedili Milan 3:1 i tako izborili meč za europski naslov protiv senzacije iz Nizozemske.

Hajduk je impresivno izborio finale, ali pogledajte koga je sve do tamo nanizao AZ

AZ je do Final Foura uvjerljivo izbacio Real, Barcelonu i Eintracht, a u polufinalu je na penale eliminirao Sporting iz Lisabona. Tako se u finalu sastaju dvije momčadi koje nitko nije tamo očekivao, ali koje su to itekako zaslužile.

No, Hajduk će u Ženevi imati jednu veliku prednost u odnosu na suparnika u finalu. Taj grad je već danima pod opsadom tisuća Hajdukovih navijača, koji su ekspresno pokupovali sve ulaznice za istočnu tribinu Servetteovog stadiona. Očekuje se da će ih na utakmici za europsku titulu biti više od 10 tisuća.

Hajduk i invaziju njegovih navijača možete gledati na tri mjesta

Za brojne fanove fantastičnih mladih hajdukovaca koji neće biti na licu mjesta, osiguran je televizijski prijenos, kao i onaj na digitalnim platformama. Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport na svom prvom kanalu. Uvodna emisija počinje u 17 sati, a prigodni program je i nakon meča.

Utakmicu Hajduka i AZ-a će prenositi i Hajduk Digital TV, također uz javljanja iz Ženeve prije i poslije meča te analize nakon njega. Prijenos radi i UEFA, na UEFA TV-u uz komentar na engleskom. 

Pročitajte više