HNL

Juranović: Najbizarniji gol koji sam vidio

Screenshot: Index

Hajduk je s 2:0 pobijedio Slaven Belupo u utakmici 13. kola HNL-a odigranoj na Poljudu i ponovno došao na prvo mjesto HNL-a ispred drugog Dinama koji ima dvije utakmice manje. Utakmicu je komentirao strijelac drugog gola Hajduka Josip Juranović.

"U prvom poluvremenu smo sjajno igrali, imali smo cijelo vrijeme loptu u našem posjedu, oni nisu imali šanse. Drugo poluvrijeme smo ušli laganije iako nismo trebali, ali priveli smo utakmicu sretno kraju", rekao je Juranović pa komentirao gol koji je zabio:

"Najbizarniji gol koji sam vidio. Vidio sam da je stativa, krenuo u kontru, a oni su slavili. Mi smo to iskoristili i zabili."

"Čudna je ovo pobjeda, ali osvojili smo tri boda i to je najbitnije. Puno radimo i sada nam se to vraća", rekao je Jairo nakon utakmice pa komentirao bizaran pogodak koji je Hajduk zabio Slavenu

"Nismo mogli vjerovati da smo to zabili. Prvo smo i mi mislili da je gol za Slaven, ali kad je lopta odskočila, bilo je jasno da nije pa smo požurili zabiti gol. Uspjeli smo i pobijedili."

Pročitajte više