Jurčević preuzima odgovornost, BBB traže borbeniji pristup igrača

TRENER Jurčević smatra da je Mamićeva kritika nakon Superkupa bila izrečena u afektu. S druge strane, predstavnici BBB-a zatražili su borbeniji pristup igrača.

Strateg "modrih" lošu izvedbu na Poljudu pravda velikim brojem novih igrača i traži još vremena za uigravanje momčadi. Kaže da Mamićevu  izjavu "hajdučko srce pobijedilo skupinu pedera" ne shvaća doslovno, smatra da je izrečena u afektu. Jurčević je smiren i svu odgovornost nad svlačionicom uzima na sebe.

Jurčević je izjavio za Jutarnji list: "Puno je igrača ovoga ljeta stiglo u Dinamo, a osim toga, radi se o mladim snagama koje su na okupu samo mjesec dana. Iznenađuju me te primjedbe jer se radi o apsurdnim stvarima. Ali, Barišićeva primjedba je na mjestu."

Trojica predstavnika Bad Blue Boysa posjetili su na treningu Jurčevića i Kranjčara. Uredno su se najavili, pa je prisustvo zaštitara bilo suvišno. Njima smeta pristup utakmicama protiv Hajduka na Poljudu: "Nitko dečkima ne osporava klasu, ali ne može se na Poljudu vječno ponavljati ista spika. Hajduk je uvijek borbeniji, motiviraniji i agresivniji." - rekao je jedan od vođa BBB-a, čiju izjavu prenosi Jutarnji list.

Dodajmo da su Boštjan Cesar i Hrvoje Čale osjetili da su suvišni i da se ove sezone neće naigrati u plavom dresu. Cesar će najvjerojatnije u ljubljansku Olimpiju, dok će Čale na posudbu u Inter.

Pročitajte više