Jurčić nakon poraza: Mrzim analize, sad ispada da ništa ne valja!

UOČI odlaska u Split na megdan Hajduku u uzvratnoj utakmici finala Kupa i posljednjem kolu prvenstva, Dinamo je ugostio Zagreb na Maksimiru u gradskom derbiju pred desetak tisuća gledatelja i izgubio zahvaljujući inspiraciji Davora Vugrinca.

Kruno Jurčić bio je nezadovoljan rezultatom premda je pitanje prvaka riješeno prošle nedjelje:

"Svaki poraz boli, tako i ovaj iako neće ostaviti nikakve posljedice. Zagreb nas je lagano i strpljivo čekao, a mi smo htjeli igrati atraktivno zbog navijača. Šteta što nismo uspjeli u tome, ostaje nam žal za šansama. Moram reći kako je došlo do laganog pražnjenja, ali opuštanja ne smije biti, jer nas čekaju još dvije teške utakmice."

U daljnje analize Jurčić se nije upuštao: "Mrzim ovakve analize nakon utakmice i ne trpim to da sad nakon jednog poraza ništa ne valja!"

"Na Poljudu će biti jako teško"

Trener Dinama u ovom je susretu šansu dao nekim igračima s manjom minutažom (Kramarić, Barbarić, Etto, Morales, Tadić) i poslije utakmice iskazao zadovoljstvo njihovim partijama:

"Moram biti zadovoljan njihovom igrom jer sam svjestan da još nisu na adekvatnom nivou fizičke pripreme. Pružili smo im šansu u današnjoj utakmici znajući da nas čeka teška i dugotrajna jesen.

Strateg Modrih u najavi uzvrata Kupa s Hajdukom kaže:

"Čeka nas jako teška utakmica. Pokušat ćemo vratit Sammira koji je bio bolestan i nadam se samo da ćemo obje utakmice odraditi u našu korist."

Formula uspjeha Zagrebaša - fanatični pristup i mentalna snaga

Zagrebački Bijeli su, nakon 2005. godine ponovno slavili protiv Dinama što je posebno razveselilo njihova trenera Luku Pavlovića:

"Čestitam svojim igračima na fanatičnom pristupu i mentalnoj snazi, jer nismo poklekli nakon što smo poveli. Uspjeli smo zadržati prednost i jako sam sretan zbog pobjede. Nastavili smo igrati u drugom poluvremenu i zasluženo smo pobijedili. Moram reći da je ovo bilo naše pravo izdanje, a ne ono protiv Croatije Sesvete", završio je Pavlović.

M.Č.
Foto: Drago Sopta (Cropix)

Pročitajte više